Αρχική Τα νέα μας

Τα νέα μας

ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΓΑΛΑ

   Σας ενημερώνουμε ότι στα καταστήματα μας, μπορείτε να προμηθευτείτε τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά προιόντα υψηλού επιπέδου, από βουβαλινό γάλα της φάρμας Μπέκα.

Περισσότερα: ΒΟΥΒΑΛΙΝΟ ΓΑΛΑ

 

Νέες παραλαβές Αντωνόπουλου

    Οπως κάθε χρόνο, σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησαν οι παραλαβές των προιόντων του αγροκτήματος Αντωνόπουλου για τη νέα σεζόν. Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των προιόντων Ζέας(αλεύρι, νιφάδες, ζυμαρικά), Τουτανχαμών, ελληνικό ντίνκελ, στάρι, βρώμη, πτισάνη(κριθάρι), όσπρια(φάβα, φασόλια, ρεβύθια) και τοματοχυμό.  Μπορείτε να καλέσετε στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί για την παραγγελία σας.

 

Νέα διάκριση για τους ελαιώνες Σακελλαροπουλου

 

gta1ΠΕΝΤΕ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

 ΣΤΑ GREAT TASTE AWARDS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!!

 Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας στον κόσμο, τα GREAT TASTE AWARDS, που διοργανώνεται από τον οίκο GUILD OF  FINE FOODS και πραγματοποιείται στο Λονδίνο, οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, απέσπασαν 5 χρυσά βραβεία. Ο διαγωνισμός θεωρείται από τους πλέον ανεξάρτητους παγκοσμίως, οι δοκιμές είναι εντελώς τυφλές, ενώ ο αριθμός των επίσημων γευσιγνωστών ξεπερνά τους 350!

Περισσότερα: Νέα διάκριση για τους ελαιώνες Σακελλαροπουλου

   

Νεα προϊόντα απο τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

   Ελιές πράσινες με λεμόνι, πινελιές...με ούζο είναι οι καινούργιες γευστικές προτάσεις από τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και αν προσθέσουμε τις αγουροελιές, που μετά απο απουσία ενός έτους επανήλθαν φέτος, οι αφίξεις είναι τρεις.

Περισσότερα: Νεα προϊόντα απο τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

 

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΙΚΟΝ

logo-biolΤο βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στον 17ο διεθνή διαγωνισμό βιολογικού ελαιολάδου, BIOL INTERNATIONAL 2012 που διεξήχθη στην Πούλια της Ιταλίας από 5-17 Μαρτίου του 2012, στον οποίο συμμετείχαν βιολογικά ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο.

Το ΦΥΛΛΙΚΟΝ, παράγεται από τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου,(www.bioarmonia.gr) στη Λακωνία, με την αυστηρή επίβλεψη του παραγωγού  κ.Γιώργου Σακελλαρόπουλου και το διαθέτουμε αποκλειστικά για την Αττική στα καταστήματα μας στο Κολωνάκι και στον Γέρακα. Το ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού σαν ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως κάτι που επιβεβαιώνει και η βραύβεση του. Η πολύ χαμηλή του οξύτητα( για φέτος 0,1 με όριο το 0,8), η υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη και αντιοξειδωτικά και η μοναδική γεύση του, ενισχύουν και αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Το προϊόν είναι περιορισμένης παραγωγής διατίθεται σε συσκευσία των 350ml και 750ml και μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά.

   

Σελίδα 2 από 3