Αρχική Τα νέα μας Νέα διάκριση για τους ελαιώνες Σακελλαροπουλου

Νέα διάκριση για τους ελαιώνες Σακελλαροπουλου

 

gta1ΠΕΝΤΕ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

 ΣΤΑ GREAT TASTE AWARDS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!!

 Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας στον κόσμο, τα GREAT TASTE AWARDS, που διοργανώνεται από τον οίκο GUILD OF  FINE FOODS και πραγματοποιείται στο Λονδίνο, οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, απέσπασαν 5 χρυσά βραβεία. Ο διαγωνισμός θεωρείται από τους πλέον ανεξάρτητους παγκοσμίως, οι δοκιμές είναι εντελώς τυφλές, ενώ ο αριθμός των επίσημων γευσιγνωστών ξεπερνά τους 350!

 

   Στον διαγωνισμό μετέχουν εξαιρετικές και πολύ αξιόπιστες παραγωγές προιόντων με ιδιαίτερα ποιοτικά standards,προετοιμάζεται πολλούς μήνες και θεωρείται κορυφαίος σχεδόν σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστός ως τα όσκαρ των τροφίμων!

   Οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ συμμετείχαν στις κατηγορίες ΕΛΙΕΣ(OLIVES) και ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ(EVO).  Τα αποτελέσματα καθυστέρησαν αρκετά λόγω του μεγάλου όγκου δειγμάτων, ενώ οι 350 γευσιγνώστες αποτελούν πρωτοφανές νούμερο!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΙΕΣ

Απο 752 δείγματα ελιάς από όλον τον κόσμο, βραβεύτηκαν μόλις 18 προιόντα. Οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ,

τιμήθηκαν με την πρώτη θέση και 2 αστέρια για τις ΕΛΙΕΣ-ΤΕΛΙΕΣ και την έκτη θέση και 1 αστέρι για τις ΑΓΟΥΡΟΕΛΙΕΣ και τις ΒΑΛΣΑΜΙΚΕΣ.

 

Τρία χρυσά βραβεία στην πρώτη δεκάδα!

award2award1 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

   Εχουν βραβευθεί συνολικά 59 ελαιόλαδα απο 1312 δείγματα από όλον τον κόσμο. Το ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ, πήρε την όγδοη θέση και 2 αστέρια ενώ το ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΡΜΟΝΙΑ, την εικοστή τέταρτη θέση και 1 αστέρι, εκτός από αυτό είναι το πρώτο και δεύτερο αντίστοιχα από τα ελληνικά ελαιόλαδα. Να τονίσουμε ότι οι ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, πήραν μέρος μέ πέντε συνολικά προιόντα και διακρίθηκαν και με τα πέντε.

   Τα προιόντα ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, θα βρείτε αποκλειστικά για την Αττική στα τρία καταστήματα μας, στην Κυψέλη, τον Γέρακα και το Κολωνάκι.